Пирожок про смерть. English

What's there scarier than death?
Whispered John with a full yawn,
Glanced over at sleeping Tess,
Moved away an inch - well done!

Что может быть страшнее смерти
Прошептал Иван зевнув
Взглянул на спящую Оксану
И отодвинулся чуть-чуть


Рецензии