Прийдешн сть, чи ти ма ш чорн крила

Прийдешність, чи ти маєш - чорні крила,
А, чи щаблі якісь - смердючі схили,
Де вили риють гридниці ахіллів,
Що втратили усе, аж мАтерину силу.

Та десь, понад усе, цвіте народ,
Що збереже любов, де б"є Німврод
У ціль негоди, де вартує крок
Життя - без брязкалець винагород !


Рецензии