Там някъде

 По окъснели нощни дюни,
когато и вълните са сами,
когато песъчинките се смеят
и с реверанс за танц поканват
изгрелите щъкащи звезди,
тогава обичам да се шмугна
в душата ти, неусетена да съм,
и във всяка твоя скрита мисъл.
Да усещам как бие твоето сърце,
а аз да знам, че то за мене бие.
Да разплитам всеки нежен миг,
слял се с тишината ни до края
по лъч единствен и немирен
от нас... до невидимото на безкрая.
Кога с теб се превръщаме във звук,
превзел и винаги, и на чувствата ни Рая.

Там… някъде, в сърцето ти само,
на некъсното ти есенно очакване.
Когато морето с пясъка лудува
и за нас си шепнат нежни думи.

художник- Светла Димитрова


Рецензии
Хубаво -и нощни дюни,
Които шепнат нежни думи

Алла Авдеева   25.05.2015 13:06     Заявить о нарушении
благодарю

Йорданка Радева   11.07.2017 23:36   Заявить о нарушении