Героi патрiоти

Герої патріоти

Герої патріоти не вмирають,
Живуть у пам’яті народу,
Перемагати надихають
В боях за правду і свободу.

Народ їм пам’ятники ставить,
Вінки приносять їм і квіти,
Нащадок також буде славить
Героїв справжніх й так на віки.

Бо їх геройство і відвага
Всім патріотам України
Яскравий приклад і наснага
Як захищати Батьківщину.

Такі герої не вмирають,
Народ завжди їх пам’ятає,
Перемагати надихють,
І  кожен славить їх бажає.
12.05.15.


Рецензии
Підтримую. Українці шанобливо відносяться до своїх героїв. Спасибі!

Василий Швыдкий   12.05.2015 16:58     Заявить о нарушении
Щиро вдячний Вам за добрі слова.

Георгий Грищенко   17.05.2015 05:22   Заявить о нарушении