Як порожньо

Чи знаєш ти:

Коли нікого вже не любиш,
Ти думаєш що ти забудеш,
Але згадаєш, очі й посмішку душі,

Ти розумієш:

Що краще вже любить,
Хоча тебе не люблять,
Не вистачає пристрасті в житті.

Як порожньо:

Коли кохання на нулі,
Забувши все,
Не відтворити навіть у ві сні.

Така розгублена,

Не розумієш, як себе знайти,
Не вистачає сили далі йти,
Не можно жити так:

БЕЗ ПОЧУТТІВ.

29. 03. 2015


Рецензии