До тебе

Як по лезу ножа до тебе.
Найцінніші речі - це твій голос
В моїй голові і твої повідомлення.
Мене вже ніщо не вилікує,
Й в принципі, вже не скалічить
Ніхто, так як це зробив ти.
Я почала боятися телефонних дзвінків,
бо вони  не від тебе.
Й далі нема куди падати.
Відсутність будь-яких меж,
Мозок на грані вибуху.
Мене ніщо не бентежить
І нічого вже не виправдає.
На роздоріжжі, як в зоні комфорту.
Розкидаю спогади, потім
Збираю до купи. Тішуся.
Насправда, давно б повісилася,
Але це так банально.
Слабкість по тілу.
Думки в іншу сторону.
До тебе по лезу.
З крайнощів в крайнощі.


Рецензии