Нам досталася доля така

1-й куплет:
НАМ ДОСТАЛАСЯ ДОЛЯ ТАКА -
БОРОНИТИ КРАЇНУ СВОЮ,
ЩОБ КРИВАВА ВОРОЖА РУКА
НЕ ДУШИЛА НАС В РІДНІМ КРАЮ,
ЩОБ ЩАСЛИВИМИ ДІТИ РОСЛИ,
ЩОБИ ВІЛЬНИМ БУВ РІДНИЙ НАШ КРАЙ,
УКРАЇНЦІ В ЄДИНІМ СТРОЮ,
ЩО СЯГАЄ АЖ ЗА НЕБОКРАЙ!

Приспів:
ПТН ПНХ!
ТВОЯ ДОЛЯ ЛИХА!
ПТН ПНХ!
ВІДВЕДИ ВІД ГРІХА!
ПТН ПНХ!
В НАС СУХІ ПОРОХА!
ПТН ПНХ!
УХОДИ ВІД ГРІХА!
ПТН ПНХ!
ПТН ПНХ!

2-й куплет:
З НАМИ НАШІ БАТЬКИ ТА ДІДИ -
ВЕТЕРАНИ ВЕДУТЬ НАС НА БІЙ!
БОЖЕ, НАС ВІДВЕДИ ВІД БІДИ -
НЕ ДАЙ ВПАСТИ В БОЮ, БОЖЕ МІЙ!
НЕ ДАЙ ВОРОГУ НАС ПОДОЛАТЬ,
ЩОБ ЗНУЩАВСЯ НАД НЕНЬКОЮ ЗНОВ!
НАМ НЕМА ВЖЕ КУДИ ВІДСТУПАТЬ -
УКРАЇНСЬКА СВЯТА ЛЬЄТЬСЯ КРОВ!

Приспів:
ПТН ПНХ!
ТВОЯ ДОЛЯ ЛИХА!
ПТН ПНХ!
ВІДВЕДИ ВІД ГРІХА!
ПТН ПНХ!
В НАС СУХІ ПОРОХА!
ПТН ПНХ!
УХОДИ ВІД ГРІХА!
ПТН ПНХ!
ПТН ПНХ!

11.05.2015 р.
м. Київ


Рецензии