Песик

Один самесенький,  покинутий людьми
Від холоду тремтить маленький песик
До себе ніжно тебе пригорну
Давно, давно я про собачку  мріяв
 
Пухнастенькій ти справжній колобок
Гарнесенький веселий ти є чудо
Вушко біленьке і кінчик хвоста теж,
На світі пес  найкращий в мене буде

Не дам в обіду ніколи  я тебе
Ми назавжди з тобою разом,  разом
Бабусі,  мамі  я тебе покажу
Ти їм сподобаєшся ти такий красивий
   
Пухнастенькій ти справжній  колобок
Гарнесенький веселий ти є чудо
Вушко біленьке і кінчик хвоста теж,
На світі пес  найкращий в мене буде

Із татком двох змайструємо тобі
Хатиночку  затишну і гарненьку
Твоє  я  ім’я  на неї  напишу
У  різні кольори великі  букви

Назву Дружок ти милий є такий
Зумів усім сподобатись ти дуже
А  я  тобі від себе так  скажу
Тебе люблю ти мій маленький  друже 
               
Пухнастенькій ти спрвжній  колобок
Гарнесенький веселий ти є чудо
Вушко біленьке і кінчик хвоста теж,
На світі пес  найкращий в мене буде


Рецензии
Уютные стихи. Чудесный пухнастенький колобок! Я тоже люблю щенят и котят, и птенчиков. Очень приятный стишок. спасибо

Барабаш Ольга Каневская   14.05.2015 17:06     Заявить о нарушении
Я рада вашей похвале но у меня писать плохо получается Очень люблю животных.
Приятно что вам понравилось.

Оксана Никонюк   15.05.2015 18:36   Заявить о нарушении