Нема до розуму подяк

Нема до розуму подяк,
Коли життя - на смерть -
                нуртує...
Зневага слуха " краков" як ",
Сліпому - не побачить туги!


          ХХХ

Над розумом, над тілом, над життям
Наруга сновигає із наруг,
І, вже, згаса, отам, осяйний пруг -
Не особистий, ти, собі, затям ! -
Де викривляє простір чОртів круг,
Де хиже панування - чорний крук -
Радіє - під сльозами слів -
                МЕРЦЯМ...
               


Рецензии