Пiвдолi

Півдолі...

Коли між нашими обличчями -
Відстань у півподиху,
Коли розкриті очі у півпогляду,
Коли тіла на межі у півдотику,
Коли залишено на двох півсерця,
Коли до поцілунку лишається півмиті,
Коли спокусливо притягуєш в півсили,
Коли шепочеш ніжно у півголоса,
Коли навколо все в півмороку,
Коли любов лише наполовину,
А сум в очах на півсльози,
Коли усмішка на устах в піврадості.
Коли разом на півжиття…
Коли одні лиш ти і я!
Тоді втрачаєш значення,
Бо ділиться усе на два!
До тебе лину завжди я!
Без тебе я - напів не я!


Рецензии