Тiльки ти мене поклич

Як по воді від каменю круги
Так розійшлось моє моє кохання
Цвіло воно цвіло цвіло цвіло
А зараз пелюстки побиті градом
           Пр
Поклич мене поклич поклич поклич
Як позовеш у світ піду з тобою
Ой тільки ти мене поклич,  пробач
Весною зацвіте твій соловейка

Без тебе я сумую в самоті
Немов іржа думки так поїдають
Не покидають в вдень мене и нічь
І спокою нема, нема, немає
Жила, живеш у серденьку моїм
А що зробить як повернуть незнаю
Не можу подолати  лаборинти
    
      Пр

Любов моя попала у сільце
Послухай як серденько, бється,  бється
Забути я не можу поруч ти
Смієшся відчуваю запах тіла
Ти пригорни прошу тебе прошу
А ти розлука до неба аж стіна
Душа кричить поклич мене почуй
До себе пригорни і пожалий
Мені без тебе це такая мука

 


Рецензии