Для Рос

Перед сном,мій син прийняв війну та спати ліг у полі
Він не дивився,хто стріляв,чи то свій,чи то брат по іншу сторону
Росія,що трапилось з тобою?
Навіщо ти в братів своїх стріляеш?
Дружили мирно,і наче не сварились
А тут по новинам кажуть,що росіяни братів своїх вбивають
Де ж це бачано таке,що у близьких людей стрілять?
Навіщо,ти усе це робиш?скажи мені навіщо?
Ти забираеш в України,ті частини які колись були й твої
Навіщо ти усе це робиш?Скажи мені навіщо
Давай помиримось на завжди,і як брати будемо далі жити


Рецензии