Краса - це...

Краса - це сонячне проміння,
Що серце лагідно зігріє,
Листочків ранніх шелестіння,
Що кожен чує і радіє.

Краса - це посмішка у вічі,
Правдива й щира, як в дитини.
Та кожен прагне її й кличе,
Адже не досить вроди й нині.

Краса - це живлення естета,
Захоплення його життя.
Її описують поети
З минулого до майбуття.

Але її шукать не треба,
Не треба подвигів сміливих.
Так, вона є і в мене й тебе.
Природа й люди - всі вродливі.

2014 рік


Рецензии