Не мовчи

1)Не мовчи, коли зійде зоря,
Коли останню мить не повернуть тоді.
Коли залишиться думка одна,
Скажи її будь ласка, не мовчи.

Не мовчи, коли настане ніч,
Коли в пітьмі блукатиме душа.
Не шукай у світі нашу зустріч,
Та не мовчи, про це лиш прошу я.

Приспів:
Слова, що були сказані тобою,
Не забувай...не відпускай.
Стіна! Та за стіною німою,
Лиш не мовчи! Не покидай!

2)Не мовчи, коли скінчилось все,
Коли скінчились спогади усі,
І, мабуть, зовсім ти забув мене,
Остання моя воля - не мовчи.

Приспів.


Рецензии