Хустина

Люба мамо! В цей неласкавий вечір
Не буяє в душі нічого
Мій дарунок вкриє хай твої плечі
Ця хустина із СЕРЦЯ мого...

І тебе, щоби ти не тужила
Я душою своєю торкну
Я з тобою! На тебе, моя мила
Я хустину з ПІСЕНЬ одягну...

Цей дарунок від блудного сина,
Що мандрує в далекій глуші
Тож вдягни, моя люба, хустину,
Цю хустину з моєї ДУШІ...

Хуртовини сильніше лютують
І замерзла любові ріка...
Ти не плач! Хай тобі подарують
По хустині і СИН, і ДОНЬКА!

http://www.realmusic.ru/songs/1337478

Мамі, матінці, матусі... /Маме, мамочке, мамуле/


Рецензии
Спасибо от русской-украинки!

Лариса Прохоренко   02.10.2015 19:26     Заявить о нарушении
Спасибо, Лариса! Дякую.

Русский Росс   02.10.2015 19:54   Заявить о нарушении