Киевские тюльпаны - укр

Тюльпани, київські тюльпани -
Червоні спалахи весни,
Сердець таємні талісмани,
Пісень барвисті чаклуни.

Заполонили рідне місто,
Дарують радість і печаль;
В краплинах райдужне намисто,
Що простягнулось в синю даль.

Тюльпани, тюльпани,
Я від кохання п'яний;
Тюльпани, тюльпани
Загорнуті в хустки.

Тюльпани, тюльпани -
Травневі океани;
Заводять у оману
Чарівні пелюстки.

На тихих паркових доріжках
Серед каштанових фортець
Плекають на тендітних ніжках
Сумну елегію сердець.

Крокую надвечірнім містом,
У очі сонце - як кришталь;
В краплинах райдужне намисто,
Що простягнулось в синю даль.

Тюльпани, тюльпани,
Я від кохання п'яний;
Тюльпани, тюльпани
Загорнуті в хустки.

Тюльпани, тюльпани -
Травневі океани;
Заводять у оману
Чарівні пелюстки.

06.05.2015 р.


Рецензии