Мое щастя!

Моє ЩАСТЯ, Привіт!
Ти прокинулось? - Доброго ранку!!!
Діаманте! Мій світ!
Мого серця коштовна огранко!
Я тебе ТАК люблю!!!
Схилю небо, розвію в нім хмари
І дістану зорю
Лиш тобі, незрівнянна Варвара!
Я накличу тобі
Зорепаду і сонця ясного,
І стрічки золоті
У взаємній і чистій любові...
Щоб цвіла, між квіток,
У любові, теплі і безвітрі...
Ти для мене ковток
Найсвіжіщого в світі повітря...
Я тебе так люблю,
Моє щире і ніжне малятко!
Щохвилини молюсь
Я за тебе, моє Ангелятко!


Рецензии