Гiркий рондель

Чуєш, лікарю, ти вилікуй мене...
Може, знову зможу стати цілим,
А червоне - обернеться білим
І у грудях біль не мій мине...

Спогадів примара обмине
Про дітей з понівеченим тілом.
Чуєш, лікарю, ти вилікуй мене!
Може, знову зможу стати цілим.

Небокрай в агонії здригне.
Вибух, кров... І вогняним кропилом
Визволитель із хрестом-прицілом
Моє місто вкотре розіпне.
Чуєш, лікарю, ти вилікуй мене...


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.