побажання

Бажаю тобі мій синочку
Гарного, пригарного настрою
Снів з яскравими сподіваннями,
Щоб ніколи,хлопчиночка, ти не знав,
Як то матері плакати без сліз,
Стиснувши сердце у грудях,
Заглушити болю крик...


Йди своєю стежкою,
Хай тобі зустрінуться тількі
добрі та чуйні люди.
Кинь своє сумління, ти все зробив вірно -
повернув мені доньку з внучкою...
За це буду дякувати тобі я завжди!


любому зятю


Рецензии