Зупинити

Все більше небо заховало сонця світ.
І я не можу зупинити цей час.
І я зустріну всіх, хто мав бути разом.
Там зламан вічним подихом твоїм вогонь.
Я хочу зараз зупинити цей час...
Так звикли ми.

Я хочу зараз зупинити цей час.
Бо може завтра не зістане більше нас.
Я хочу зараз зупинити цей час.
Бо може завтра не зістане більше...

Навколо світ де таємниці в темряві.
Разом в огні.
Я маю сили зупинити цю мить.
Так звикли ми...

Я хочу зараз зупинити цей час.
Бо може завтра не зістане більше нас.
Я хочу зараз зупинити цей час.
Бо може завтра не зістане більше...


Рецензии