День матер

Коли біди лихий голос
покличе, не дай Боже, нас,
хранить нас Материнський образ,
хранить завжди і повсякчас.

Як ображають неслухняні діти
Її серденько золоте,
Вона готова їм простити,
навіть зло оте.

День Матері - День святого!
День Матері - День Божий!
І нема на світі нічого
святішого й бути не може.

Тільки вона сама знає, в чім Материнська сила.
І правду мудрість говорила:
"Не Мати - що на світ родила,
а Мати - що розуму навчила!"

Як часто ми не можем зрозуміти:
як буде Мамине тепло,
не буде лиха в нашім світі,
і зникне найзлобніше зло!


Рецензии