Вiйна втомилася вбивати

Війна втомилася вбивати
А люди з легкістю Богів
На власний розсуд гублять душі
Своїх заклятих воргів

І вже не час шукати винних
Чия там правда, чи вина
Там  долі гинуть у багатті
А смерть , на дотик - крижана


Рецензии
Да нет,Владимир,виновников надо наказывать.

Олег Кашицин   30.07.2019 18:01     Заявить о нарушении