Ода Приватбанку

У місті над Дніпром, щоранку
Нам сходить зірка «Приватбанку»!
Банк працьовитий, роботящий -
І в Україні він – найкращий!
Він депозити гарантує -
Відсотки вчасно нарахує!
Цілодобово – в телефоні -
Всі гроші – в тебе на долоні!
І сервіс банку – дуже вдалий -
Привітність, чемність персоналу.
Банк людям жити помагає -
Проблеми всі їх вирішає!
Кредит, покупки, комуналку -
Все сплатиш карткой «Приватбанку»!
Як можна «Приватбанк» сварити!
«Приват» не можна не любити!


Рецензии