День перемоги

Сьогодні день великої пошани,
День пам'яті, загиблих на війні,
Це - день для тих, що звуться ветерани,
Хто тій чумі тоді сказали:-Ні!

Ми, діти тих, хто захищали
Від хижих зайд, від лютих ворогів,
Ми шанувати пам'ять обіцяли
Про визволителів - героїв,про батьків!

Нехай сьогодні колокольні дзвони
І марш військовий голосно звучить,
Кладемо квіти з вдячністю, з поклоном
На обеліск, де зірочка горить.

І дітям про війну розповідати,
Загиблим віддаючи данину,
Повинні ми, і шану тим віддати,
Хто виграв ненависну ту війну!

А на землі цвіте весняне свято,
Ми разом мусимо Вітчизну захищати!


Рецензии