А я шукаю щастя...

Прийшла весна! Справжнісінька! Квітчаста!
Усе навкруг буяє і цвіте!
Я в тій красі шукаю своє щастя...
Ну, де ж ти, Щастя, загубилось? Де?

Переходила вже стежин немало
Та в серці залишилось теплоти...
Чому ж до мене ти спиною стало?
Чого мене обходиш, Щастя, ти?

І тут воно тихенько прошептало:
Ти сама найщасливіша з людей,
Бо я колись тобі подарувало
Цінніший  дар - найкращих із дітей!

Я Є в тобі, бо ти щаслива мати...
Ти любиш...а любити - це талант...
Навчися ще усе ТЕ цінувати...
ТЕ ЩАСТЯ - безкоштовний діамант!


Рецензии