Говорили i балакали

Говорили і балакали,
Потім сіли і заплакали,
Обіцянки, то цяцяночки,
Грались щоб пани й паняночки,
Щоб мовчали всі обдурені
І замовкли всі обурені.

Пожирають революції
Всіх повстанців й резолюції.
Бо підлота користується,
Бере владу і гуртується,
Щоби й далі жить по стАрому
Так їм звичному та гарному.

Врешті ще й посилить санкції
На народ й купує акції
На іще своє збагачення,
Для підлот велике значення
Має театр  обговорення
Із людьми та їх підкорення.

Говорити там й балакати,
Обіцяти та не плакати:
«Потерпіть, а десь в майбутньому,
Вже багатому й могутньому,
Мов в раю нащадки житимуть
І за нас чарчину питимуть.»

А як буде там по справжньому,
По інакшому чи давньому
Це підлоті вже однаково,
Жить як зараз їм ознАково.
Обіцяли все, балакали,
А побачили - заплакали.
07.05.15.


Рецензии