Кра н, Боже, допоможи

– Чому сумуєш душа поета?
Чому страждаєш в цей смутній час?
Чому не пишеш пісні в куплетах?
Сатира й гумор, що не для нас?

– Який тут гумор коли брат брата
Вбиває, нищить мої міста,
Не допоможе могутнє НАТО
Бо обіцянка його пуста.

Вони бояться порушить спокій,
Свої здобутки, своє життя.
Щоб послужити меті високій
Дивитись треба їм в майбуття. 

Війну готує кривавий Путін,
Стоять солдати вже на межі,
Гримлять гармати і свищуть кулі.
Країні, Боже, допоможи.


Рецензии