Е дэсь на Ганги Ган-гир

А гирл ныма й в Тигр.
Молыця но ж ниж

Екся напрег я вас всих.
Аж попырхнувся.
Ибо однако жэ Цигр
Тэе, шо й дуньдищ.

Ну, й шо такэе ля мни фш
Гондычкы чукчы…
А! ну, дай пагаварим зь
На ноч во с тугрик.

Скынув ш я туфт нагавыЧК:
Так! Чэкай вунь щэй.
Ибо СкорУпКас вазьмы
Маи й скарлупКИ СЬ.

Гот как стимние, тоди
Добжэ ж смикнути,
Как бы-к табе да впыкти
паРУ Ж ганучак.

Типа, какда ва у СМИ
Смичуць Придурка,
Так ано й е на близир.
Сашма веть КушНир.

Ах, ву мняв руж ракСцвиЛИ ЗЬ!
Лизь-тко на кручи й.
Кабы да если мглынцив
Ласкавы СурЯ хв.

Да, ну, хвалькы мы в салкив.
Так! Цэным парэнжы.
Ах, как яки зь в Кизь дурнищ
Гэный во Пэрыць.

Гато таби на тытин, К.
А га Агапцы й
Да на катапцы с.

Так вот кацапы понасыралы б.
А ты иды да в сыркы.
Гад мыша ны вдавыть.
Гатовчыц, падлы!

…от виш, какы сталбцы?
Тюк-тюк! Ий дай-к магарыч.
А нащ трамбаваты щ.


Рецензии