Хто там в туманi хниче

Хто там в туманi хниче
I жалiбно так кличе.
Iду з ним без стежини
Кущами iз ожини.

Спiвае вiн красиво,
Мiй розум став лiнивий.
Завжди слизький, холодний,
Брехливий I голодний.

Вверх камiнь котим разом,
Шукаем рай з цим гадом.
Тяжка п'янка дорога,
Не слухаються ноги.

Впiзнав тебе я друже
Ти змiй зелений дуже.
Таких пора за грати
Гадюку там тримати.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.