Вера Полозкова - В свежих ранах крупинки соли -

        Vera Polozkova

            * * *
Into open wounds, there're salt grains.
At night I dream of ears of rye.
I was never afraid of the pains -
Only lie.

On the envelope,there's the index of eternity.
Two Gypsies are in a reckless cart.
To die, I wished nobody -
Myself just.

Being tired, I was dozing
In God's hands. Finding rhythms anew,
I ask so a little from heaven...
Yeah, you.


           * * *
В свежих ранах крупинки соли.
 Ночью снятся колосья ржи.
 Никогда не боялась боли -
 Только лжи.

 Индекс Вечности на конверте.
 Две цыганки в лихой арбе.
 Никому не желала смерти.
 Лишь себе.

 Выбиваясь из сил, дремала
 В пальцах Господа. Слог дробя,
 Я прошу у небес так мало...
 Да, тебя.

11 апреля 2000 года.


Рецензии