От яка ув мынэ тут ананд!

Порохно в зибра б вам.
Так дидка абрабат вси заразк

Я тут начал стишок сачынять.
Да устал спакваля ж.
И заляж, ах, яди вас камар,
Тут в СачывКах вжэ влад.

Гонды во ж ти да я да й дитя зь.
Ну, й прыбрамШыс усэ, шоб но я вж
Гонды во пырыкусьВаль ва в Вальк
Да сачыв за каханк.

Ну, так шо зары вам шэ сказаць.
Ек пышком во ж з Янова до матк.
А прыйихаты бо князи дал
Ув любый чес, фсекда.

Ах, да шо гэто ты там сымаш!
А ну выкынь сфий фотапарат!
РозобЮ блин удрызг
И фси рэбра шас ф Тигр!

Та-ри рам! Тари Рам жа пуця.
Каб куда хоць на троны к бискам.
И но товщалы б хай уж до гроб
Уси РитКИ ЗЬ с Питром.

А я взев да й зайСнев (дазей ф сне зь!)
Ось дывы, на дывок 47.
Ты ж их выставыш на выдогоць:
Э! Не-не! Мы зь се цэлк!..

Ну, в Магнолии знев с пар манГолк.
Голых!.. О-ёй!
Шо ж ты будыш са ими ужо жь?
Ха! Ну, скушаю с зёлк.

Нет никого вуже в старичков…
Вси полизлы на могличкы в Зёп.
И но дэся шэ есця в Лопат
Некый дедько й мий зять ш.

И вонь вин мни завиз пывка банк.
А я й картку сь са й дзеньг не уев щ.
Гы! Быгом жэ усэ коб и й з рот
Но тыкло, бы ву псов.

Ну, вот зарыкы загородысь.
Все узь е тута в падлы старый.
Навыть 7еро ш бохГахТырей
Ждуть-пождуть… шоп ты вмэр з.

А я всэ за свое во зь стишше.
Ныц ны трэ й зоружеть.
Шобы хоть спомныф Хек,
Ек улад жыл Балдэнь.

…ах, кромешна ш мое деревеньк!
Дэ в тыбэ вжэ шо е.
Но ж во ж крыж (з Матко Мылк!).
А в души? Мыш. 


Рецензии