***

Ми так не бачились давно,
А може навіть не знайомі,
Десь бачив я тебе в кіно,
Чи у вісні блукали вдвоє?

А може, може в мережі,
Зустрілись  ненароком,
Ти щось мені іще скажи,
Бо  я втрачаю спокій...


Рецензии