Пройшли роки

Пройшли роки, як ми були
Щасливі із тобою
Не полум’яніє вже зоря
Зоря твоя зі мною
Сміються, плачуть солов’ї
Цвіте калина в лузі
Життя моє таке гірке
Що я вже не сміюся
Проміння сонячне згасає
Гуляє вітер в полі
Почуй мене, прости мене
Я плачу у жалобі
Цвіте вишневий наш садок
Кує зозуля в лузі
А відчай в душу заглядає
І я йому скорюся

8 березня 2000 року


Рецензии