Достойному - небо в клеточку

Закрылі наглУха, не слухае бо... І там, у турме , бударажыць народ. Палохае ўладу свабодны Мікола. Пачаў азірацца рабочы наўкол. І ў вёсцы саспеў супраціў ...і сур'ёзны. Яшчэ можа трошкі, і вытрам мы слёзы. Наш сымбаль Свабоды - спадар Мікола! Трасіцеся шаўкі, канец ужо блізкі. Падаць у бездань па сцежцы вам слізкай. За ўсё адказаць прыйдзецца , пачвары! Казкай мо добрай вам будзе Майдан. Вяроўка і куля - вось вашы каты ! У літасьці нашай адказана вам!


Рецензии