Я потеряла себя еще весной

Напевно, це мій час
Повернення гріхів,
Не слухавши себе,
Збивалася з шляхів.
І ось тепер я тут
З покарою на віч
Так, все ж таки життя -
Це справедлива річ.

Якби ж то все одно,
Якби ж то я одна,
Якби ж то за вікном
Була чужа війна!
Проте війна моя,
І болісно мені,
Що загубила я
Себе ще навесні.

Але той час минув,
Смілива і чиста
Я почала життя
Із чистого листа.
І було б страшно так,
Аж холод в животі,
Але я маю все,
Що треба у житті.

Хай лихо впорожні,
Хоч сталося колись,
Минає все в житті,
І біди пролились.
Я знаю, прийде час -
Життя - воно просте -
І врешті решт прийде
Майбутнє саме те.


Рецензии