Так просто

Мені так просто бути не на самоті,
Точніше, що на самоті, але з тобою.
Так просто бачити тебе в своїм недовгім, дивнім сні,
Бути для тебе і стіною і героєм.

Коли смієшся, жодні грози не страшні,
Тонути легко в твоїм погляді бездоннім.
Так просто здатися в полон, де твої очі ті ясні
Так ніжно дякують за дар на підвіконні.

Я хочу просто цілувати всю тебе,
Коли ти пахнеш шоколадом і весною.
Так легко думати про час, що незабаром вже мине,
Бо проживу його, цілком лише з тобою.

Коли ти поруч, все погане незначне,
Коли ми вдвох, то цілий світ нехай чекає.
Я залюбки втрачаю голову і пристрасть хай несе
Мене в ті землі, де душа твоя вцвітає.

Мені так просто говорити, що люблю:
Люблю тебе і все, що звязане з тобою.
Так просто впитися губами, що шепочуть про красу,
Що ніжно пахне шоколадом і весною.


Рецензии