Скоро лiто

Цвіте терен край дороги білим-білим цвітом,
Скоро весна зустрінеться на світанку з літом,
Буде сонечко  жарке в небі припікати,
Які тільки забажаєш квіти розквітати.
А пташки… пташки щебечуть – скоро пташенята,
Жовтороті із під стріхи будуть виглядати.
Заколоситься озима, трави луки вкриють,
Жаби квакають, річки пісок в хвилях миють.
А роботи…  ні кінця не видно , ні краю!
Ясне літечко подбає , щоб були врожаї.
А яка ж вода холодна влітку із криниці,
Пити – пити , не випити  , доброї водиці.
А дощик рясний – хоч раз за літо намочить,
Парасольку забудемо, а небо гуркоче. Село…
Десь тихенько в надвечір'ї   гармошечка грає,
Літо – літечко усе соком наливає.
Школярі радіють – канікулам час,
Літо – літечко , хуткіше поспішай до нас.
Нехай сонечко жарке в небі припікає,
Літо – літечко , тебе , кожен з нас чекає!!!
                Травень 2015р.


Рецензии
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.