Маладзён з маладзёнай...

Маладзён з маладзёнай
Жыцьцю мкнуцца лагодзіць;
Згода, праца, дзіцёнак  -
Іх сьвятая гаспода.

Старча мкне ў старэчу,
Маладосьць як адходзіць:
Вось такія, брат, рэчы,
Вось такая клапота.
-04.04.15.


Рецензии