Глобальне

Забруднені ріки - це ще не проблема
для людства.
А вибух АЕС - не така вже розлюта
життя.
Засмучені лиця, більше того -
забруднені душі.
Насправді страшніше за лихо,
за стіни й
глобальні проблеми життя.


Рецензии