Мiй свiт

Мій світ. Що в темряві сховали
Що розірвали на шматки
Де обіцянки що давали?
Вони зламались як гілки

Де небо синє, наче море?
Де мій безмежний, рідний край?
Ви нам завдали лише горе
Хоч обіцяли земний рай

Чому не чутно більше сміху?
Я чую тільки тихий плач
Зробили ви з країни втіху
І кожен з вас її палач

Прийде той час і та година
Коли погане все пройде
Мій край, мій дім, моя країна
Як квітка зранку зацвіте


Рецензии