Щастя в роздрiб

Щастя в роздріб, доля плаче
День пробудить, нічь приспить
Не шукаю де так тяжко
Вже не знаю де болить

Тануть хмари, небо плине
Бьються, як в набат - дощі
Заховаю свої думи
Від чужих в своїй душі

Промовчу, слова тут зайві
Зрозуміє хто? Та ні!
Тануть дні мої, як свічки
На церковному вогні...


Рецензии