Пiд зоряним небом

Під зоряним небом Непалова злива:
Розтріскались брили і з права, і з ліва.
У світі каміння людина мікроб
(не голуб, не янгол, - хвороба хвороб).
- Коли не прокинусь,- казав Еверест
У них «недержанье насиженых мест».
Куди воно лізе - тваринний гібрид!?
Прикрилось залізом й співає свій рід!
Коли не прокинусь, - повзе і повзе,
То небо багрянить, то морем трясе…
Та я тільки чхну, - пригадає свій дім,
А як піднімуся,- зроблю ще й екстрім!


Рецензии
Спасибі ГОСПОДУ, що не забуває про нас. Спасибі ВАМ, що іменно в цому місці розміщуєте свої слова для нашого прозріння і нашого спасіння. Вірш геніальній. Щастя Вам, Любові та довгих років життя. З вдячністю Наташа. Люблю Вас!

Санатана   08.09.2015 16:24     Заявить о нарушении