Хвороба

Це може я хвора?
Тому що не бачу ні сьогодні, ні вчора
Світла в людях
І людей у світлої думки.

Це може я хвора?
А може образа або злості окова
Знищила навколо
Мої  чарівні бажання смаку ночі?

Це може мі хворі?
Не бачимо більше відзнаки  в просторі
де друзі чекають,
а де людські вороги.

Відповідай, будь ласка, мені. 


Рецензии