Отпускать

Що означає слово "відпускати"?
Для кожного воно свій має сенс.
Комусь - це щось від серця відірвати,
Комусь - пожертвувать в процес.

Ось, маєш ти особливе, сокровенне,
І, бац, його забрали в небуття.
А може його просто відібрали
Задля людства всього життя.

Та в кожній із ситуацій даних
Ми маєм все те бережне віддать.
Те, що зігрівало під час ночей безсонних.
Те, що змушувало жить.

Що означає слово "відпустити"?
для кожного воно свій має сенс.
Комусь - не витримавшись померти,
Комусь - із болем в серці буть.


Рецензии