Баллада о мире Ballad for peace

И там, в облаках разноцветного дыма
Мы становились другими.
Мы забывали, прощали и были такими
Какими нас быть не учили.
Но все таки помнили - жизнь это сцена.
Проигрывать надо достойно. Выигрывать тоже
Без суеты мы следили как опускается солнце
И каплями стынет в бутылке текилы.
Всемирные войны в нас не будили зверей
И не гнали на охоту. В мире закрытых дверей
Так редко найдешь хоть кого то, кто окна открет
И впустит немного света. Нет, не нашли мы ответов
На сотни вопросов вселенной. Но мы просто жили.
Стынет на солнышке чай...

..and there, in the cloudy colorful smoke
We, yes, became very different.
We just forgot and forgive.
Nobody taught us to do it.
But we still remembered that life is a stage.
And if you are loosing - lose all with dignity.
Win all with honor.
Without a rush we were watching the sun
Going down.
And keeping the moment of shining in bottle Tequila.
The wars, going crazy, didn't make us like animals,
Wanted to hunt. We didn't move there.
World is unfair, full of shuttered doors.
The one who will open the window,
And let the sun go inside - is very rare.
We didn't find answers and universal truth.
We, both, just lived. So peacefully.
Tea on the sunshine


Рецензии