Серце

Поверніть мені моє серце,
одного разу воно розбилось
на друзки
не пам'ятаю тільки коли, де і як.

Знайдіть, будь ласка, моє серце
я б шукала по сміттєвих ямах
столиці,
у кишенях бомжів
і у шлунках бездомних собак.

Поверніть моє серце, прошу,
за будь-яку ціну
чи то винагороду!
Беріть моє тіло, робіть що завгодно.
Але мені
потрібне
моє
серце.

Знайдіть хоч декілька шматків, благаю.
Без серця, кажуть, важко живеться:
жінки стають повіями,
а чоловіки йдуть у політику.
Хоча, це ж, по суті, одне і те ж...

Святе місце порожнім БУВАЄ,
як от в мене у грудях.
Поверніть мені моє серце,
я знаю, ви ж існуєте,
добрі люди?...

30.03.15


Рецензии