Розцвiла черешня

                Розцвіла черешня

           Розквітла черешня в маминім саду,
           Заплітає в косу донька стрічечку.
           Мамо, моя люба, голубко моя,
           Моє серце б'ється аж душа співа.

           Доню, моя люба, коли ж ти зросла,
           А недавно була я ще молода.
           Ніби вчора  косу заплітала я,
           І черешню доню сама садила.

           Садила черешню з любов'ю в душі,
           Щороку весною летять журавлі.
           Білий цвіт черешні буйно розцвітав,
           А твій любий тато на мене чекав.

           Мамо, моя люба, що це за весна?
           Пахне всюди цвітом, яка ж це краса!
           Що таке кохання, що таке любов?
           Розкажи, матусю, про кохання знов.

           Єсила кохання, квітуча весна,
           Це гірке страждання й сильні почуття.
           Хай моя черешня для тебе цвіте,
           Хай любов у серці до батьків живе.

           Хай квітне щороку черешня моя,
           Нехай буде доня щаслива моя.
           Аромат хай ллється по всьому селу,
           Хай згадує доня матінку свою.


          


Рецензии
Чудесные стихи, очень понравились, благодарю. С теплом.

Валентина Галицкая   13.10.2016 20:46     Заявить о нарушении
Спасибо Вам огромное за тёплый отзыв.

Галина Полищук Ярмульская   13.10.2016 21:40   Заявить о нарушении
На это произведение написано 8 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.