Ляцiце хлопцы!

У хату старую
са страхою дранкавай
ужо не вярнусь,
цi гэта трэба?
мая Беларусь...
пасярод пашэрэушага неба
б'емся падранкамi,
у замежжы Захада.

Апылю!Ляцiце хлопцы!
Беларусь на сыноу багатая.

красавiк 2001, Прага


Рецензии