Мед

Медові очі - не солодкі,
це безмежна пустеля
і піщані дюни,
і оживають ілюзії
спекотного червня
у моїй уяві,
у моїх долонях.
Той пісок проходить
нестримно крізь пальці.
І немає ілюзій,
і немає пустелі.
І немає очей,
медово-солодких,
любимих, звабливих,
медово-нудотних,
шалених, чванливих,
згубних, зрадливих.

27.04.15


Рецензии