друга половина

Пів подиха собі залишу
А пів тобі віддам
Так ніжно час я заколишу
Наперекір світам

Пів погляду я подарую
Хай хоч на мить
Я душу твою залікую
Коли болить

В-пів слова тихо прошепочу
Забудь мене
я більше жити так не хочу
Хай все мине

Пів серця вже давно віддала
А пів не б'ється
Все буде добре я гадала
Що ще зростеться

А я тоді була щаслива
На пів хвилини
Коли з тобою я сміялась
Немов дитина

Я пів життя буду кричати
А хтось почує
Можливо друга половина
Десь там, як я, сумує...

Зб. Бите скло


Рецензии